Cautare

2946 de rezultate pentru "antena 1 acuzat de furt" (3.13 secunde)
Parca-i si vad pe mai-mari cum stau ei noaptea, lipsiti de somn, gandindu-se plini de framantari ce sa faca, ce sa mai inventeze, care va fi urmatoarea miscare. ... De ce? Cum de ce?
CTP despre acuzatia de plagiat a lui Ponta: O lucratura pe fata a lui Basescu Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze daca se va dovedi vinovat de plagiat, a declarat Cristian Tudor Popescu.
De anul viitor, incepand cu data de 1 iulie, tara noastra va trece printr-un proces de tranzitie, care va afecta mai mult sau mai putin economia Romaniei. Procesul de denominare, trecerea la leul greu, va obliga romanii sa-si faca toate cumparaturile cu maruntis.
Asemeni celor mai multe domenii de activitate, si sistemul bancar se confrunta cu lipsa personalului specializat. Proaspat iesiti de pe bancile facultatilor de profil, tinerii se incanta cu faptul ca vor lucra in cadrul unor unitati bancare de renume, dar nu constientizeaza ce inseamna sa fie "specialist bancar".
Dupa BCR si Raiffeisen a sosit si randul BRD sa fie atacata de phisheri, asa-zisii criminali online, titreaza site-ul Banknews.
O noua tentativa de furt electronic a avut loc ieri. Din nou, tinta au fost clientii Bancii Romane de Dezvoltare. Infractorii au cerut clientilor bancii, printr-un comunicat de presa falsificat, sa intre pe un site Internet si sa introduca toate datele contului pe care il au la BRD.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a fost interceptat inca din 2006 si ca in acel an, "extrem de iritat" de o declaratie a lui Traian Basescu privind "un asa zis furt" din Banca Agricola, a inceput un lobby pentru suspendarea presedintelui, discutand despre asta cu "toata lumea".
Adevarul de Calarasi : ... Studiul de fezabilitate al proiectului a fost reactualizat Mega-proiectul canalului Dunare-Bucuresti incepe sa se miste incet-incet. Conform declaratiilor presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, studiul de fezabilitate a fost reluat, fiind reactualizat.
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
La data de 23 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 18 Politie i-au identificat si depistat pe L. VALENTIN de 18 ani, C. FLORIN de 19 ani si B.
La data de 23 august 2010, in jurul orei 14.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie l-au prins in flagrant pe I. Stefan de 36 de ani din judetul Calarasi, in timp ce incerca sa sustraga fier vechi din curtea interioara a unei societati comerciale.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 09.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie, i-au prins in flagrant pe C. George de 41 de ani si D.
La data de 7 noiembrie a.c., in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul Ordine Publica, i-au depistat la intersectia str. ... Florin de 30 de ani si M.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 10.30, o tanara de 19 ani a surprins intr-o locuinta din str.
La data de 19 noiembrie 2010, ora 06.40, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 6 Politie, in urma unei pechezitii domiciliare, l-au identificat si retinut pe C.
La data de 03 decembrie 2010, in jurul orei 00.05, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie i-au depistat pe J. GHIORGHI de 58 de ani din Bucuresti si S.
Profitind de faptul ca legea ii cocoloseste, zeci de copii intra in rindul infractorilor. ... Marea lor majoritate cunosc, in felul lor, legea la fel de bine ca autoritatile. Comit furt dupa furt constienti ca, atunci cind sint prinsi, judecarea lor se face in stare de libertate.
La data de 20 decembrie 2010, ora 22.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe un minor de 16 ani si pe M.
La data de 20 decembrie 2010, ora 22.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe un minor de 16 ani si pe M.
google-analytics.com